Karpuzlu Ziraat Odası

ZOBİS
Karpuzlu Ziraat Odası > Haberler > Şırnak’ta 13 askerimizin şehit olması yüreğimizi dağladı

Şırnak’ta 13 askerimizin şehit olması yüreğimizi dağladı

ırnak’ta 13 askerimizin şehit olması yüreğimizi dağladı

Şırnak’ta 13 askerimizin şehit olması yüreğimizi dağladı

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:

-“Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerinin, yakınlarının

ve milletimizin başı sağolsun”

Ankara – 01.06.2017 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şırnak Şenoba’da meydana gelen askeri helikopter kazasında 13 askerimizin şehit olmasının yürekleri dağladığını bildirerek, “şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerinin, yakınlarının ve milletimizin başı sağolsun” dedi.

Bayraktar, yaptığı açıklamada, meydana gelen elim kazanın herkesi derinden etkilediğini ve üzdüğünü, yürekleri dağladığını belirtti. Şemsi Bayraktar, açıklamasında, “bütün çiftçilerimiz adına, şehit askerlerimizin ailelerine, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Mekanları cennet olsun” dileklerinde bulundu.