Karpuzlu Ziraat Odası

ZOBİS
Karpuzlu Ziraat Odası > Haberler > DIGIFARMER (Çiftçilerin Dijital Becerilerinin Geliştirilmesi)

DIGIFARMER (Çiftçilerin Dijital Becerilerinin Geliştirilmesi)

DIGIFARMER (Çiftçilerin Dijital Becerilerinin Geliştirilmesi) Erasmus+ Stratejik Ortaklık Projesi'nin üçüncü ulusötesi proje toplantısı 8-9 Ekim 2019 tarihleri arasında İspanya' nın Huelva kentinde yapıldı.
Proje ortakları: Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü (koordinatör), Aydın Valiliği (AB ve Dış İlişkiler Bürosu), Aydın Adnan Menderes Universitesi, AKETH (Anaptixiako Kentro Thessalias), Euroform RFS, İnstitut Pro Trénink Pohostinnosti, Söke Zirai Ür. İşl. Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Karpuzlu Ziraat Odası, Inercia Digital (evsahibi)

The third transnational meeting of the DIGIFARMER (Developing Farmers' Digital Skills) Erasmus+ Strategic Partnership Project in Huelva, Spain.
With the partners: Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü (coordinator), Aydin Valiligi (EU and Foreign Relations Office), AKETH (Anaptixiako Kentro Thessalias), Euroform RFS, Institut Pro Trénink Pohostinnosti, Aydın Adnan Menderes Universitesi, Söke Zirai Ür. İşl. Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Karpuzlu Ziraat Odası, Inercia Digital (hosting partner)

#DIGIFARMER #erasmusplus #digitalskills #turkey #farmers #europeancommission #TurkishNationalAgency